FANDOM


A Scooby Snack Scooby-Doo kedvenc étele, amivel bármire rá lehet venni. A könyvekben néha Scooby Nasi vagy Scooby Csemege.


1134992663

Scooby megõrül a Scooby Snackért.

SzerepeEdit

A Scooby Snack az első szériától kezdve napjainkig arra szolgál, hogy Scooby élő csali legyen Fred különös csapdáihoz. Ezzel a különleges csemegével Scooby-t bármire rá lehet venni, ahogy Bozontot is.

TörténeteEdit

Az igaz történet szerint a Scooby Snacket egy gyárban készítik, aminek szupertitkos receptje van. Ez szerepel a Mizújs, Scooby-Doo? - ban is. A Scooby-Doo! Az első rejtély szerint Bozont készíti ezeket a falatokat többek közt kutyakajából, ami nem reális, tekintve, hogy a rajzfilmben gyári kiszerelésben jelenítik meg. Eredetileg a Scooby-Doo! Merre vagy? szerint Vilma felelős a Scooby-falatokért, de később a Scooby nevű kölyökkutyus szériáitól kezdve Diána osztogatja ezt a finomságot. Megjelenése folyamatosan változott. Elsőként a Scooby Snack narancssárga kiszerelésben volt látható, majd később, a Scooby nevű kölyökkutyus-ban egy nagy zöld mancs volt a dobozán kék alapon, amibe két piros S betűt írtak. A Mizújs, Scooby-Doo?-ban már a Scooby Snack zöld alapon kék csíkozott lett.